Broome.

Jag och Daniel bor hos en familj här i Broome, och det fungerar jättebra. Daniel har dessutom skaffat ett korttids-jobb i stan, så han drar in lite extra cash till resan. Jag hjälper till hela dagarna med att rensa ogräs, ta hand om hund, mocka hästbajs, kratta löv och leka med barn. Dessutom hjälper vi till med disk, tvätt och matlagning. Och i utbyte får vi boende och mat. Det är ungefär som att bo hemma.

Jag trivs.
 
Och, vi får en massa husdjur på köpet ☺
 
Buddy
 
Candy
 
Froggy
 
 
 
 
 

På resa.

Hej hej hej!
 
Jag är just nu på rundresa i Australien med min man, och kommer att ha varierande tillgång till internet, som ni kanske har märkt. Tyvärr kommer jag knappt att kunna uppdatera under resan på grund av det, men jag försöker så fort jag har en chans.
 
 
Just nu är vi i Broome, där vi bor gratis hos en familj i utbyte mot hjälp på deras gård. Daniel har fått lite ströjobb för att samla in lite pengar till bensin inför den fortsatta resan. Vi stannar här i ungefär 2 veckor till och kommer sedan att åka längs Gibb River Road (som är en off-road-väg mot Darwin) till Darwin. Den 22 augusti tar vi ett flyg till Singapore, för en veckas "semester" =) Därefter väntar nya äventyr i Kakadu National Park. Vi kör hela långa vägen längs australiens kust och jag kommer att ha minst 5000 bilder att visa upp när jag kommer hem i december. Så ni kan vänta er en hel del bildbomber allt eftersom tiden går.
 
 

Sista arbetsdagen..

Igår var min sista arbetsdag på Java. Det kändes sorgligt fast skönt. Jag kommer sakna alla fina vänner jag fått inom jobbet, och mina chefer som fascinerar med en skräckblandad förtjusning. Det kommer kännas tomt utan den fina omgivningen och alla fina leenden man får när man ser arbetskollegor och stamkunder.

Om 4 dagar åker vi! Då tar jag och Daniel våra backpacks och vår 4WD och drar ut i vida världen på äventyr. Första stop blir Exmouth (länk till info) där det kommer att vara ungefär 25 grader under dagarna. Det blir som en svensk sommarvärme och ett par grader varmare jämfört med vintern här nere i Perth. Vi kommer förmodligen att stanna i Exmouht i en vecka och besöka Coral Bay, Ningaloo reefoch Cape Range NP. På vägen upp har vi planerat att köra en offroad 4WD för att se det bästa av omgivningen nära kusten. 
 
Idag ska jag ut på en del ärenden för att avsluta vistelsen i Perth och sedan ska jag möta upp en vän för lite bbq i Kings Park. Jag tar med mig min kära systemkamera och kommer att ta massor med bilder. Här är några bilder jag tog igår, det föreställer vårt "personalutrymme", som delas med 10 andra butiker med bakdörr till samma ställe.
 
 

RSS 2.0